Nieuwe modulaire veiligheidslijsten van Bircher

//Nieuwe modulaire veiligheidslijsten van Bircher

Nieuwe modulaire veiligheidslijsten van Bircher

Bircher introduceert het nieuwe modulaire schakellijst systeem ExpertLine; veiligheidslijsten van en voor experts.

Aan de deur of poort voorkomen veiligheidslijsten dat mensen verwondingen oplopen of voertuigen worden beschadigd. Deze moeten vroegtijdig schakelen, indrukken en zich vervormen zodat de beweging wordt gestopt. ExpertLine is daarom ontworpen om bij een lichte vervorming snel te reageren.

ExpertLine voldoet niet alleen aan normatieve eisen, maar wordt vanwege het volledig bedekte dragerprofiel ook onopvallend in hoogstaande deur en poortdesigns geïntegreerd. Het bijzonder resistente materiaal EPDM behoudt jarenlang zijn mechanisch-technische eigenschappen en is kleur vast.

Wij leveren uit voorraad, op maat, tegen de scherpste prijs.
Neem contact op voor een offerte voor lijsten op maat of losse componenten voor service doeleinden.

Klik hier voor de Nederlandse brochure van de Bircher ExpertLine veiligheidslijsten.

2019-10-09T08:23:42+00:00 9 oktober 2019|Veiligheid|